Serowy Pudding Kukurydziany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj serowego puddingu kukurydzianego. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz gruyere, jajka, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serowy Budyń Kukurydziany {}, Serowy Pikantny Budyń Chlebowy, oraz Serowy budyń z pieczarkami i pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F i ułóż stojak na dolnej krawędzi. 2-ćwiartkowe naczynie do pieczenia posmarować masłem i odstawić. Przynieś duży garnek z wodą, na małym ogniu, na wolnym ogniu.
3 łyżki masła rozpuścić na średniej patelni na średnim ogniu. Gdy pieni się, dodać czosnek, cebula, sól, i czarny pieprz. Gotować, aż zmiękną, o 5 protokół. Odstawić do ostygnięcia.
W międzyczasie oddzielić żółtka i białka. W dużej misce ubić żółtka, pół na pół i gałkę muszkatołową. Wymieszać kukurydzę, ser i schłodzoną mieszankę cebuli. Na koniec wymieszać mąkę i dobrze połączyć.
Ubij białka, aż po prostu trzymać się trzepaczką ,( miękkie szczyty). Wymieszać około 1/3 białek do ciasta, następnie delikatnie złożyć resztę białek. Włączyć ciasto do przygotowanego naczynia i ustawić wewnątrz patelni do pieczenia lub naczynia do pieczenia. Napełnij patelnię do połowy gotującą się wodą i włóż do piekarnika.
Piec, aż budyń jest złoty brąz i ustawić w centrum, o 30 do 45 protokół.