Serowy kurczak i warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj serowego kurczaka i warzyw. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje $1.6 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, liście bazylii, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tandetna pieczona komosa ryżowa z kurczakiem i warzywami, Cheesy Harvest Vegetables, oraz Serowa Polenta z prażonymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowym nonstick patelni lub 4-quart holenderski piekarnik, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; posypać pieprzem. Gotować 4 do 5 protokół, obracając od czasu do czasu, aż brązowy.
Wymieszaj mrożone warzywa z chipsami sosowymi. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotuj 10 minut, często mieszając, aż kurczak nie będzie już różowy w środku, chipsy z sosem stopią się, a warzywa będą miękkie.
Wymieszać z bazylią i parmezanem. Gotować od 2 do 3 minut dłużej, od czasu do czasu mieszając, aż do całkowitego ogrzania.