Jeśli masz z grubsza 50 minut spędzić w kuchni, serowy hiszpański ryż może być niesamowity bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 2. To danie główne ma 835 kalorii, 37g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Za 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Ten przepis z Taste of Home wymaga przetworzenia sera, papryki, cebuli i pieprzu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ryż Meksykański Wolnowar (Ryż Hiszpański), Ryż Meksykański Wolnowar (Ryż Hiszpański), oraz Kuchenka Do Gotowania ryżu hiszpańska ciecierzyca i ryż.
Instrukcje
1
Na patelni ugotuj wołowinę, zieloną paprykę, cebulę i czosnek na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Czosnek
Cebula
Wołowina
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj ryż, zupę, ser, chili w proszku, sól i pieprz. Gotuj, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Chili W Proszku
Ser
Ryż
Zupa
3
Przełóż do 3-szklankowego naczynia do pieczenia. przykryj i piecz w 350° przez 30-35 minut.