Serowo-Słomkowe Tartaletki Pomidorowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać ser Słomkowy pomidor Tartlets spróbować. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 914 kalorii, 29g białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory winogronowe, sól koszerną, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Skręty Ze Słomy Serowej, Zapiekanka z kurczaka z serem, oraz Zapiekanka Serowo-Szpinakowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj skorupę: Pulse pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym 3 lub 4 razy lub aż do połączenia.
Dodać masło i pulsować 5 lub 6 razy lub aż kruchy. Wymieszać z serem. Po uruchomieniu procesora stopniowo dodawaj 1/2 szklanki lodowatej wody i przetwarzaj, aż ciasto utworzy kulkę i odciągnie się od boków miski, dodając więcej wody, 1 łyżkę. na raz, jeśli to konieczne.
Podzielić ciasto na pół; umieścić każdą połowę na dużym kawałku folii. Uformuj każdy z nich w płaski dysk. Owinąć w folię i schłodzić od 2 do 24 godzin.
Przygotować nadzienie: pomidory wrzucić razem i następne 8 składników; odstawić 1 do 1 1/2 godziny.
Rozwałkuj 1 krążek ciasta do grubości 1/4 cala na lekko posypanej mąką powierzchni.
Pokroić na 12 rund za pomocą okrągłego noża 2 1/2 cala, w razie potrzeby ponownie przerolować ciasto; wcisnąć do filiżanek lekko nasmarowanej 12-filiżanki miniaturowej patelni do muffinek. (Ciasto będzie nieco się boki.) Powtórz procedurę z pozostałym krążkiem ciasta i inną patelnią na muffinki. Podziel mieszankę pomidorową między filiżanki.
Piec w temperaturze 400 przez 40 do 45 minut lub do złotego koloru.
Usuń z patelni. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 15 minut).