Serowe Quesadillas Boczkowo-Fasolowe

Serowe Quesadillas Boczkowo-Fasolowe
Serowe Quesadillas z boczkiem i fasolą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać refried fasoli, szalotki, tortille mąki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Cheesy Black Bean Quesadillas, Cheesy bean & chipotle quesadillas, oraz Serowe Quesadillas z kurczaka i fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Górna połowa każdej tortilli z fasolą, serem, boczkiem i szalotki. Fold tortilla nad nadzieniem; naciśnij w dół z tyłu Pancake turner. Lekko posmaruj roztopione masło po obu stronach każdej wypełnionej tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
MasłoMasło
SerSer
BoczekBoczek
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
2
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu. Gotować 2 wypełnione tortille w czasie 3 do 4 minut, obracając raz, aż złoty kolor i podgrzewane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Pokroić w kliny.
4
Podawać ze śmietaną i salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn