Serowe Puree Ziemniaczane Faszerowane Pieczarki

Serowe Puree Ziemniaczane Faszerowane Pieczarki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać serowy puree nadziewane grzyby spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 129 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Mieszanka sera cheddar, grzyby, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Spróbuj Serowe Puree Ziemniaczane Faszerowane Pieczarki, Pikantne Serowe Pieczarki Nadziewane, oraz Serowe Nadziewane Grzyby Portabello dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ugotować tłuczone ziemniaki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
3
Dodać posiekany ser (rezerwa wystarczająca do góry pieczarki), szczypiorek i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, PodzieloneZ Nutą Philadelphia®, Podzielone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
4
Usunąć łodygi z czystych grzybów i nakrętki nadziewać mieszanką ziemniaczaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
5
Rozłóż oliwę z oliwek i mielony czosnek na dnie ścianki blachy cookie lub naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Na wierzch ułożyć grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
7
Posypać rozdrobniony cheddar na wierzch grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8
Piec przez 20-25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia7
Magazyn