Serowe puree ziemniaczane to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Mieszanka masła, pół na pół, ziemniaki yukon gold i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Serowe Puree Ziemniaczane, Serowe Puree Ziemniaczane, oraz Serowe Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś ziemniaki i wodę do przykrycia do wrzenia w dużym rondlu; zmniejszyć ogień i gotować 15 do 20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić i wrócić do rondla. Gotować na średnim ogniu 30 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodać ser i następne 4 składniki; ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Łyżka do naczynia do pieczenia 2 1/2-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
* Uwaga: do celów testowych użyliśmy sera Boursin.