Serowe Pizze Tortilla
Tandetne pizze Tortilla to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu jalapeño, 8% - beztłuszczowej mąki tortille, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Pizze Tortilla, Margherita Tortilla Pizze, oraz Southwest Tortilla Pizze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz fasolę pinto, 2 łyżki soku z limonki, kminek i czosnek w blenderze; proces aż będzie gładki, skrobanie boków. Odstawić.
Pozostałe 1 łyżka soku z limonki, pomidor i kolejne 4 składniki połączyć w małej misce. Dobrze wrzucić i odłożyć na bok.
Umieść tortille na blasze do pieczenia; piec w 400 przez 10 minut lub do chrupkości, obracając po 5 minutach.
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj paprykę i cebulę. Płaszcz warzywa z gotowania sprayu; gotować 6 minut lub aż cebula będzie miękka. Często mieszaj.
Rozprowadzić 1/4 szklanki mieszanki fasoli na każdej tortilli. Podzielić mieszaninę pomidorów równomiernie na mieszaninę fasoli.
Piec dodatkowe 4 minuty lub aż ser topi.