Serowe Krakersy Zwierzęce
Ten przepis sprawia, że 72 porcje z 7 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jeśli 3 grosze za porcję spada w budżecie, krakersy serowe mogą być super bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, jajko, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Krakersy Dla Zwierząt, Krakersy Dla Zwierząt, oraz Domowe Krakersy Dla Zwierząt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ser pulsuj w robocie kuchennym, aż drobno zmielony, a następnie przenieś do miski.
Ubić mąkę, proszek do pieczenia i sól, a następnie wymieszać opuszkami palców lub blenderem do ciast, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Uformuj studnię w środku mieszaniny mąki i dodaj mleko i jajko, następnie mieszaj drewnianą łyżką, aż ciasto uformuje się.
Delikatnie zagnieść ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni, aż będzie gładkie, około 2 minut. Schłodzić ciasto w szczelnej plastikowej torbie, 1 godzinę.
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°.
Ciasto podzielić na pół i rozwałkować na 2 (12-calowe) rund (mniej niż 1/16 cala grubości) na lekko posypanej mąką powierzchni z lekko posypanej mąką wałkiem do ciasta.
Wyciąć jak najwięcej krakersów z ciasta z nożami i przenieść do 2 dużych blach do pieczenia, układając krakersy o 1/4 cala od siebie. Wyrzucić pozostałe ciasto. (Nie przerzucaj skrawków; krakersy byłyby trudne.)
Upiec krakersy, zmieniając pozycję arkuszy i obracając je o 180 stopni w połowie pieczenia, aż spody będą złote, 10 do 12 minut. (Krakersy umieszczone w pobliżu krawędzi patelni mogą wymagać usunięcia w pierwszej kolejności.) Chłodne krakersy całkowicie na prześcieradłach na stojaku, około 15 minut.
* Dostępne w foosecookiecutters.com.
* Ciasto można schłodzić w szczelnie zamkniętym plastikowym worku do 1 dnia.* Jeśli nie możesz znaleźć noży w kształcie zwierząt, ciasto można pociąć na kształty ostrym nożem.* Krakersy przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej przez 3 tygodnie.* Dostępne w foosecookiecutters.com.