Serowa zupa kalafiorowa

Serowa zupa kalafiorowa
Jeśli masz około 4 godzin i 15 minut do spędzenia w kuchni, serowa zupa kalafiorowa może być znakomitym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 14 g białka, 19 g tłuszczu i łącznie 280 kalorii. Za 1,48 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Mieszanka bulionu z kurczaka, marchewki, granulowanego bulionu z kurczaka i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 56%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także serowa zupa kalafiorowa, serowa zupa kalafiorowa i serowa zupa kalafiorowa.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj kalafior, bulion i bulion. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i gotować przez 20 minut lub do miękkości. Zmiksuj kalafior.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Przenieś do 3-kwartowego. powolna kuchenka. Wymieszaj śmietanę, mleko, marchewkę, liście laurowe i proszek czosnkowy. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 3 godziny. Wymieszaj płatki ziemniaczane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
3
Gotuj 30 minut dłużej lub do momentu, aż zgęstnieje. Wyrzuć liście laurowe. Lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
4
W blenderze miksuj zupę partiami, aż będzie gładka. Wróć do wolnowaru; wymieszać z serem. Gotuj, aż zupa się zagotuje, a ser roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Udekoruj papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn