Serowa Zapiekanka Z Czarnej Fasoli
Serowa zapiekanka Z Czarnej Fasoli to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 523 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka pomidorów, pomidorów w puszkach, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać gotowany brązowy ryż można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Cheesy Quinoa & Black Bean Casserole, Cheesy Black Bean Mash, oraz Serowe nachos z szynką i czarną fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Przygotuj naczynie do pieczenia o wymiarach 9x13 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Wymieszaj ugotowany brązowy ryż, czarną fasolę, pokrojone w kostkę pomidory z zieloną papryką chile, serem ricotta, serem mozzarella, parmezanem, pietruszką i czarnym pieprzem w przygotowanym naczyniu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser będzie bulgotał, około 30 minut.
Udekoruj plasterkiem pomidora.