Serowa zapiekanka z boczkiem i szynką
Need a danie główne bezglutenowe? Serowa zapiekanka z bekonem i szynką może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, proszek do pieczenia, szynkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć proszku do pieczenia można śledzić to danie główne z Proste Ciasto Malinowo-Cytrynowe jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Serowa Zapiekanka kalafiorowa niskowęglowodanowa z szynką, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżka kapieli na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Szynkę gotować w zastrzeżonych kapie w patelni na średnim ogniu, aż rumiane.
Kaszę ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Wyjąć z ognia; wymieszać z serem i masłem do rozpuszczenia. Wymieszać z boczkiem, szynką, jajkami i pozostałymi składnikami.
Wlać do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub do zestawu.
Uwaga: zapiekanka może być przygotowana dzień wcześniej; przykryć i schłodzić.
Wyjąć z lodówki następnego dnia i odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Piec zgodnie z zaleceniami.