Serowa Miękka Polenta Z Pieczonymi Warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj miękkiej polenty z pieczonymi warzywami. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 13g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,24 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz kaszę błyskawiczną, pastę na bazie jogurtu, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Serowa Polenta z prażonymi warzywami, Pieczone zimowe warzywa z serową polentą, oraz Cheesy Soft Polenta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę pokroić w ósemki; oddzielne warstwy.
Pokrój żółtą dynię i cukinię na pół wzdłuż; pokrój każdą połowę na 2-calowe kawałki.
Umieścić cebulę, squash, cukinia,papryka, oliwa z oliwek, sól, i czarny pieprz w dużej misce; wrzucić dobrze. Ułóż mieszankę warzywną na dużej blasze do pieczenia; pokryj warzywa sprayem do gotowania.
Piec warzywa w 450, mieszając dwa razy, 12 do 14 minut lub do miękkości.
Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Wymieszać kaszę i zdjąć z ognia. Wymieszać z serem i pozostałymi składnikami. Przykryć i ogrzać.
Łyżka kaszy na talerze, a wierzch z warzywami.