Serowa Miękka Polenta Z Pieczonymi Warzywami

Serowa Miękka Polenta Z Pieczonymi Warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj miękkiej polenty z pieczonymi warzywami. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 13g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,24 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz kaszę błyskawiczną, pastę na bazie jogurtu, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Serowa Polenta z prażonymi warzywami, Pieczone zimowe warzywa z serową polentą, oraz Cheesy Soft Polenta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Cebulę pokroić w ósemki; oddzielne warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Pokrój żółtą dynię i cukinię na pół wzdłuż; pokrój każdą połowę na 2-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
4
Umieścić cebulę, squash, cukinia,papryka, oliwa z oliwek, sól, i czarny pieprz w dużej misce; wrzucić dobrze. Ułóż mieszankę warzywną na dużej blasze do pieczenia; pokryj warzywa sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Piec warzywa w 450, mieszając dwa razy, 12 do 14 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Wymieszać kaszę i zdjąć z ognia. Wymieszać z serem i pozostałymi składnikami. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Łyżka kaszy na talerze, a wierzch z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn