Serniki Jogurtowe Mini Pumpkin Pie
Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Ten przepis służy 12. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, margarynę, jogurt z ciasta dyniowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czekoladowe Jogurtowe Mini Serniki, Cytrynowy Jogurt Grecki Mini-Serniki {Bezglutenowe}, oraz Mini Serniki Dyniowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść mini foliowy kubek do pieczenia w każdym z 12 mini kubków muffin. Spryskać DNA filiżanek sprayem do gotowania.
W małej misce, wymieszać składniki skórki. Naciśnij 1 1/2 łyżki mieszanki w każdej filiżance.
Piec około 5 minut lub aż po prostu zaczyna się złoty kolor. Schłodzić około 5 minut podczas napełniania.
W średniej misce, beat twarogu i pie dyni wymieszać z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. W małej misce wymieszaj żelatynę w gorącej wodzie, mieszając do rozpuszczenia.
Dodać do mieszanki twarogu; ubić do połączenia.
Dodaj wanilię i jogurt; beat aż dokładnie połączone. Łyżka 2 łyżki napełniania do każdej filiżanki.
Posypać przyprawą pumpkin pie. Przechowywać w lodówce około 4 godzin lub do zestawu.