Sernik z szynką i szwajcarską przystawką

Sernik z szynką i szwajcarską przystawką
Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz serek, szynkę, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Przystawka Z Serem Szwajcarskim, Szynka i Szwajcarskie przystawki koła, oraz Prosciutto, przystawka Szwajcarska i ogórkowa.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać kruszone krakersy i masło, aż dobrze wymieszane. Naciśnij równomiernie w dnie springform pan, 9x3 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W międzyczasie, beat twarogu w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać śmietanę do ubijania i jajka; ubić na gładką masę. Wymieszać z serem, szynką, papryką, cebulą i tymiankiem. Łyżka równomiernie na skorupie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
PaprykaPapryka
SerSer
CebulaCebula
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
TymianekTymianek
JajkoJajko
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec 45 do 55 minut lub do środka jest ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi sernika, aby poluzować. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 48 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
7
Usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Sernik ułożyć na półmisku.
9
Pokroić w kliny.
10
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn