Wieprzowina Pieczona W Miodzie

Wieprzowina Pieczona W Miodzie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny pieczonej w miodzie. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 194 kalorie, 26g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.62 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna pieprzu, sól, dekoruj: gałązki rukoli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tajny Składnik (Miód): Miód-Tymianek Pieczony Schab, Pot-pieczone przyprawy miód soja wieprzowina, oraz Brzuszek Wieprzowy Pieczony Miodem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułożyć pieczeń na lekko nasmarowanym stelażu w płytkiej, wyłożonej folią aluminiową patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Połącz miód z 4 kolejnymi składnikami; połowę mieszanki posmaruj pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
3
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę; posmarować pozostałą mieszaniną miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec jeszcze 30 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą porcję pieczeni 15
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
5
Przykryć lekko folią; odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn