Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj złamanej lasagne z pesto z orzecha włoskiego. Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 19g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka lekko liści bazylii, połówki orzecha włoskiego, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Łamana lasagne z Pietruszkowym Pesto, sałatą i ziemniakami, Kale Lasagne Z Pesto Z Orzecha Włoskiego, oraz Lasagne szpinakowa z pesto z orzecha włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Rozłóż orzechy włoskie na blasze do pieczenia i tosty przez 8 do 10 minut, aż będą pachnące i lekko rumiane.
W robocie kuchennym pulsuj pozostałe orzechy włoskie z bazylią i czosnkiem, aż orzechy włoskie zostaną drobno posiekane. Po włączeniu maszyny dodaj oliwę w cienkim strumieniu i przetwarzaj, aż pesto będzie prawie gładkie.