Łamana lasagne z pesto orzechowym

Łamana lasagne z pesto orzechowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj złamanej lasagne z pesto z orzecha włoskiego. Jedna porcja zawiera 521 kalorii, 19g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka lekko liści bazylii, połówki orzecha włoskiego, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Spróbuj Łamana lasagne z Pietruszkowym Pesto, sałatą i ziemniakami, Kale Lasagne Z Pesto Z Orzecha Włoskiego, oraz Lasagne szpinakowa z pesto z orzecha włoskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Rozłóż orzechy włoskie na blasze do pieczenia i tosty przez 8 do 10 minut, aż będą pachnące i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Niech ostygnie całkowicie. Grubo posiekać połowę orzechów włoskich i odstawić Pozostałe upieczone orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
5
W robocie kuchennym pulsuj pozostałe orzechy włoskie z bazylią i czosnkiem, aż orzechy włoskie zostaną drobno posiekane. Po włączeniu maszyny dodaj oliwę w cienkim strumieniu i przetwarzaj, aż pesto będzie prawie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
6
Dodaj 1/2 szklanki sera i pulse aż tylko włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
7
Przenieść pesto z orzecha włoskiego do miski i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodaj złamany makaron lasagne do wrzącej wody i gotować, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
9
Odcedzić makaron, rezerwując 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu. Odsączony makaron odstawić do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Dodać rukolę i pesto orzechowe i wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
11
Dodać zarezerwowaną wodę z makaronu i wrzucić ponownie, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
12
Makaron przekładamy do miseczek, dekorujemy pozostałą 1/4 szklanki sera, posiekanymi orzechami włoskimi i podsmażonymi grzybami i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia85
Magazyn