Sernik z rumem i czekoladą
Rum i sernik czekoladowy mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar deserowy. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,56 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 12g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz tofu, kakao w proszku, olej z nasion słonecznika i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Sernik Mascarpone z białej czekolady z solonym karmelem i polewą czekoladową, oraz California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C.)W średniej misce, połącz zmielone migdały i mąkę pszenną.
Pokroić w margarynę, aż ciasto uformuje się. Naciśnij ciasto na dole i w połowie drogi do boków 9 calowy springform patelni.
W blenderze lub robocie kuchennym, pokruszyć tofu.
Dodaj cukier, kakao, olej, mleko sojowe, rum i wanilię. Proces do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji.
Wlać nadzienie do skorupy.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 75 minut lub do momentu ustawienia nadzienia. Pozostawić do ostygnięcia na stojaku, a następnie schłodzić dokładnie w lodówce przed próbą wyjęcia z patelni.