Sernik Z Miodem Ricotta
Sernik miód Ricotta wymaga około 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten przepis służy 16. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli kupiłeś biszkopty, skórkę pomarańczową, mleko ricotta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Sernik Z Miodem Ricotta, Sernik Z Miodem Ricotta, oraz Pełnoziarniste, surowe naleśniki z kwiatem pomarańczy i ricottą zaadaptowane z pełnoziarnistego miodu Donna Hay i naleśników z ricottą z "Fresh and Light" dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Owiń Na Zewnątrz 9-calową miskę sprężynową 2 3/4-calowymi bokami z 2 warstwami wytrzymałej folii. Biszkopty drobno zmielić w robocie kuchennym.
Dodać roztopione masło i proces, aż okruchy są zwilżone. Naciśnij mieszaninę okruchów na dnie (nie na bokach) przygotowanej patelni.
Piec, aż skorupa będzie złoty, o 15 protokół. Ostudzić skorupę całkowicie na stojaku chłodzącym.
Zmiksować ricottę w czystym robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Dodać serek i cukier i dobrze wymieszać, zatrzymując maszynę od czasu do czasu i skrobanie w dół boki miski pracy. Zmiksować w miodzie i skórce pomarańczowej.
Dodać jajka i pulsować tylko do wymieszania.
Wlać masę serową na skórkę na patelni.
Umieść patelnię springform w dużej patelni do pieczenia.
Wlać wystarczającą ilość gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dostać się do połowy boków patelni springform.
Piec, aż sernik będzie złoty, a środek ciasta lekko przesunie się, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięta, około 1 godziny i 5 minut (ciasto stanie się jędrne, gdy jest zimne).
Przenieść ciasto do stojaka i ostudzić 1 godzinę. Przechowywać w lodówce, aż sernik ostygnie, co najmniej 8 godzin i do 2 dni.
Ciasto pokroić w kliny i podawać.