Sernik z kozim sernikiem z miodową żurawiną

Sernik z kozim sernikiem z miodową żurawiną
Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 618 kalorii. Jeśli masz skórkę pomarańczową, cynamon, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Curry słodkie ziemniaki z miodowymi orzechami włoskimi, żurawiną i serem pleśniowym, Tarta Z Kozim Serem Z Miodowymi Morelami, oraz Tarta z kozim serem miodowym ze skórką pistacjową.

Instrukcje

1
Lekko posmaruj 9-calową sprężynową patelnię olejem roślinnym. W robocie kuchennym pulse krakersy graham, brązowy cukier i cynamon do drobnych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2
Dodać masło i proces, aż okruchy są zwilżone. Naciśnij okruchy na dnie patelni i przechowywać w lodówce do firmy, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W misce ubić kozi ser z sokiem z cytryny, aż będzie kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać śmietanę i ubić, aż mieszanina jest bardzo jędrna, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
5
Dodać 1/3 szklanki granulowanego cukru; ubijać, aż mieszanina będzie gładka i lekko zmiękczona, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
6
Wlać ciasto na skorupę. Przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone, co najmniej 5 godzin lub najlepiej przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
W rondlu z wrzącą wodą, gotować skórkę pomarańczową na umiarkowanym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Odcedzić i powrócić do rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Dodaj pozostałą 1/4 szklanki cukru granulowanego i mieszaj na małym ogniu, aż cukier się stopi, a skórka jest szkliwiona, około 2 minut. Wymieszaj ocet i przenieś kandyzowaną skórkę do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Rondel opłukać i osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Dodać miód i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
12
Zdjąć z ognia, wymieszać z żurawiną i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
13
Uruchom mały, cienki nóż wokół krawędzi miski sprężynowej i zdejmij pierścień. Za pomocą gorącego noża przyciąć ciasto do kwadratu 6 cali (podawać jako przekąski), a następnie pokroić na 10 prostokątów. Ewentualnie pokroić ciasto na kliny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
NóżNóż
14
Przełożyć na talerze, udekorować skórką pomarańczową i żurawiną i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn