Sernik Wiśniowy Robiony Na
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 94g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1531 kalorii. Ten przepis służy 1. Jeśli 6,58 zł za porcję spada twój budżet, Sernik Wiśniowy zrobiony może być niesamowitym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, jajko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Cheesecake Factory Red Velvet Cheesecake robiony W Domu, Cherry Bars {Made from Pinterest}, oraz April Bloomfields naleśniki wiśniowo-migdałowe z jagodami.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Posyp okruchy Grahama na dnie 9-calowej patelni springform.
Twarożek przetwarzamy w maszynce kuchennej, aż będzie gładki.
Dodaj Neufchatel, jogurt, 2 łyżki. cukier, mąka i wanilia; proces do wymieszania.
Dodać całe jajko i białka, po jednym na raz, pulsując po każdym aż do wymieszania.
Wlać do springform patelni.
Piec 40-45 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Sernik przechowywać w lodówce 4 godziny. W międzyczasie przynieś zarezerwowany płyn wiśniowy, tapiokę i pozostały cukier, aby zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu, stale mieszając. Dusić na średnim i małym ogniu 2 min. lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Delikatnie wymieszać z wiśniami. Ostudzić, następnie przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Łyżka sosu wiśniowego na serniku tuż przed podaniem.