Sernik Wegański Brownie Bottom
Przepis Brownie Bottom wegański sernik może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 236 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mąki / skrobi z tapioki, półsłodkie chipsy czekoladowe, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Brownie Bottom, Sernik Brownie Bottom, oraz Sernik Brownie Bottom z malinami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko spryskaj 9-calową patelnię z wyjmowanym bottom.To przygotuj skorupę, wymieszaj okruchy ciastek z brązową mąką ryżową, kakao w proszku i mąką z tapioki. Widelcem pokroić w masło, aż dobrze wymieszane. Naciśnij okruchy na dole i po bokach.
Piec przez 6 minut, aby ustawić crust.To przygotować sernik, najpierw zrobić nadzienie waniliowe: ubić serek śmietankowy, cukier, jajko i wanilię, aż będzie gładka. Następnie wykonaj nadzienie czekoladowe: ubijaj serek śmietankowy, cukier, jajko, kakao w proszku i wanilię, aż będzie gładka.
Dodaj czekoladowe chipsy, aby uzyskać jeszcze bardziej czekoladowy smak (opcjonalnie). Łyżka dollops z nadzieniem czekoladowo-waniliowym na upieczonej skórce. Za pomocą noża delikatnie obracaj dollops, aby uzyskać marmurkowy wygląd.
Piec w temperaturze 350 ° F przez 45-50 minut lub aż nóż włożony wyjdzie czysty.
Ochłoń. Przykryć i przechowywać w lodówce 6 godzin lub na noc. Smacznego!