Sernik Waniliowo-Wiśniowy
Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 364 kalorie, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 55 minut. Jeśli masz cukier, general foods international vanilla crãme, jajka i kilka innych składników pod ręką, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sernik waniliowy z polewą wiśniową, Sernik waniliowy z polewą wiśniowo-jagodową, oraz Lody wiśniowo-waniliowe z sosem wiśniowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Beat twarogu, aromatyzowane mix napojów i cukru w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać mleko, ubijając aż do dobrze wymieszanego.
Dodawać jajka, po jednym na raz, bijąc na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Piec 40 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Super.
Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny. Wierzch nadzieniem z ciasta tuż przed podaniem. Resztki przechowywać w lodówce.