Sernik Waniliowo-Wiśniowy

Sernik Waniliowo-Wiśniowy
Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 364 kalorie, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 55 minut. Jeśli masz cukier, general foods international vanilla crãme, jajka i kilka innych składników pod ręką, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sernik waniliowy z polewą wiśniową, Sernik waniliowy z polewą wiśniowo-jagodową, oraz Lody wiśniowo-waniliowe z sosem wiśniowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Beat twarogu, aromatyzowane mix napojów i cukru w dużej misce z mikserem elektrycznym, aż dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać mleko, ubijając aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1 łyżeczka Soli Do Obtoczenia Krawędzi Szklanki1 łyżeczka Soli Do Obtoczenia Krawędzi Szklanki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Dodawać jajka, po jednym na raz, bijąc na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
3
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Piec 40 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
5
Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny. Wierzch nadzieniem z ciasta tuż przed podaniem. Resztki przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn