Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 300 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka bloków twarogu, cukier, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik W Paski Karmelowe, Stars & Stripe Raw Tiramisu, oraz Domowe Ciasteczka Fudge Stripe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować skorupę, połączyć okruchy krakersa i masło w misce; wrzucić widelcem, aż wilgotne. Naciśnij na dno 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Krakersów
Spray Do Gotowania
Masło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Aby przygotować nadzienie, ubijaj sery z dużą prędkością miksera, aż będą gładkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj cukier, mleko i wanilię, dobrze bijąc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Cukier
Mleko
5
Dodać jajka i białka, po jednym na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Jajko
6
Połowę masy serowej wlać do innej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj czekoladę do pozostałego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
8
Wlać jedną trzecią białego ciasta do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Wlać połowę ciasta czekoladowego w środku białego ciasta na patelni; rozprzestrzeniać się w ciągu 1 cala krawędzi białego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Wlać jedną trzecią białego ciasta w środku ciasta czekoladowego; rozprzestrzeniać się w ciągu 1 cala krawędzi ciasta czekoladowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Wlać pozostałą czekoladę w środku białego ciasta; rozprzestrzeniać się w ciągu 1 cala krawędzi białego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Wlać pozostałe białe ciasto w środku ciasta czekoladowego; rozprzestrzeniać się w ciągu 1 cala ciasta czekoladowego. (Projekt na górze powinien wyglądać jak cel.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
13
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż prawie zestaw. Sernik robi się, gdy środek ledwo się porusza, gdy patelnia jest dotykana.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
14
Wyjąć sernik z piekarnika; obrócić nożem zewnętrzną krawędź. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.