Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać stout piwo, wanilia, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z masłem Whiskey i solonym karmelem, Sernik Czekoladowy Solony Karmel, oraz Sernik Solony Karmelowy Ciasteczka Czekoladowe.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°. W średniej misce, wymieszać składniki skórki; rezerwy 1 łyżka okruchy do dekoracji. Naciśnij pozostałe okruchy na dole i 2 cale w górę strony nieoczyszczonej 10-calowej patelni springform. Owiń folię wokół patelni, aby złapać kapanie. Przechowywać w lodówce podczas napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
W dużej misce, beat twarogu i cukru granulowanego z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić w jajkach, 1 na raz, aż dobrze wymieszane, skrobanie miski po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Serek śmietankowy
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać roztopioną czekoladę; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
4
Dodaj pozostałe składniki napełniania; ubić, aż będzie gładka.
5
Wlać do patelni wyłożonej skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Piec 60 do 70 minut lub do momentu, aż brzegi zostaną ustawione; środek sernika będzie miękki. (Aby zminimalizować pękanie, umieść płytką patelnię w połowie pełną gorącej wody na Dolnym stojaku piekarnika podczas pieczenia.) Wyłączyć piekarnik; pozostawić sernik w piekarniku 30 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
7
Ostrożnie Uruchom małą metalową szpatułkę wokół krawędzi sprężyny. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Szpatułka
8
W rondlu 2-quart, roztopić 1/2 szklanki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
9
Dodaj brązowy cukier i 2 łyżki piwa stout.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Stout
10
Podgrzać do wrzenia; gotować i mieszać około 1 minuty lub aż cukier się rozpuści. Wymieszać w 1/2 szklanki śmietany ubijającej; powrócić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Cukier
11
Zdjąć z ognia. Fajne 10 minut.
12
Aby służyć, Uruchom małą metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni springform; ostrożnie usuń folię i stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Szpatułka
Folia Aluminiowa
13
Sernik pokroić w plasterki.
14
SOS skropić plastrami, posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sól
15
Dekoruj zastrzeżone okruchy. Przykryć i schłodzić pozostały sernik.