Sernik Południowo-Zachodni
Jeśli $13.96 za porcję spada w budżecie, sernik może być świetny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 4403 kalorii, 110g białka, oraz 392G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka zielonej cebuli, papryka pomarańczowa, krem knudsen i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Spróbuj Południowo-Zachodni Dip Sernikowy, Southwestern Rachel Sandwich with Southwestern Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge, oraz California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°, jeśli używasz srebrnej 9-calowej patelni springform (lub do300, jeśli używasz ciemnej nonstick 9-calowej patelni springform).
Zmiksować pokruszone chipsy i masło; mocno nacisnąć na dno patelni.
Beat Serek i jajka w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać posiekany ser i chili; dobrze wymieszać.
Piec 30 minut lub do środka jest prawie ustawiony.
Śmietanę rozłożyć na serniku. Uruchom mały nóż lub szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem krawędzi patelni. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc. Doprawić pozostałymi składnikami tuż przed podaniem. Resztki sernika przechowywać w lodówce.