Sernik pomarańczowy z sosem karmelowo-pomarańczowym

Sernik pomarańczowy z sosem karmelowo-pomarańczowym
Sernik pomarańczowy z sosem karmelowo-pomarańczowym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cukru, skórki pomarańczowej, krakersów graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 20%. Podobne przepisy to Sernik pomarańczowy z sosem karmelowo-pomarańczowym, Odważne wyzwanie piekarzy: wanilia Bean & Blood Orange Panna Cotta z pomarańczowym sosem z ziela angielskiego i karmelem z pomarańczy kardamon orzechowy gorzka czekolada Florentyny (bezglutenowe), oraz Sernik Ricotta z sosem karmelowo-pomarańczowym.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 232°. zmiel krakersy i cukier w procesorze, aż utworzą się drobne okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać masło; proces, aż okruchy będą lekko wilgotne. Naciśnij na dno (nie na boki) sprężyny o średnicy 9 cali z 2 bokami o wysokości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
3
Piec do zestawu, o 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieść do szafy; całkowicie schłodzić. Utrzymuj temperaturę pieca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Za pomocą miksera elektrycznego, beat twarogu i cukru w dużej misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodaj jajka, Likier, skórkę pomarańczową i wanilię. Beat tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
LikierLikier
WaniliaWanilia
JajkoJajko
3
Wlać nadzienie do patelni wyłożonej skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec ciasto 15 minut. Obniżyć temperaturę pieca do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec, aż ciasto jest dmuchany, zewnętrzna 2-calowa krawędź jest ustawiona i środek porusza się tylko lekko po wstrząśnięciu, o 55 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieś ciasto do stojaka. Uruchom nóż wokół boków patelni, aby poluzować; cool. Schłodzić sernik przez noc. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przykryć; przechowywać schłodzone.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
7
Podawać z sosem karmelowo-pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
PomarańczowyPomarańczowy
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn