Sernik Pomarańczowo-Miodowy
Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Jeśli 95 centów za porcję spada twój budżet, Sernik pomarańczowo-miodowy może być niesamowitym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 16. Jeśli masz okruchy krakersów graham, mąkę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik jogurtowy z pomarańczową kruchą skórką i miodem Chambord, Sernik Czekoladowo-Pomarańczowy Z Polewą Pomarańczowo-Mandarynkową, oraz Plastry pomarańczy z miodem i wodą z kwiatem pomarańczy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°, jeśli używasz srebrnej 9-calowej patelni springform (lub do300, jeśli używasz ciemnej nonstick 9-calowej patelni springform).
Wymieszać okruchy krakersów, orzechy włoskie, masło, cynamon i 2 łyżki. cukier; wcisnąć mocno na dno patelni.
Beat twarożek, 1/2 szklanki cukru, 1/4 szklanki miodu, mąka i wanilia w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka, po jednym na raz, mieszając na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania. Wymieszać skórkę pomarańczową, zalać skórką.
Piec od 1 godziny do 1 godziny 5 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż lub metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem krawędzi patelni. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc.
Skropić pozostałą 1/4 szklanki miodu tuż przed podaniem. Resztki sernika przechowywać w lodówce.