Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 278 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, cukier, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Lindy ' s Cheesecake-jest to tradycyjny nowojorski Sernik, Sernik Nowojorski, oraz Sernik Nowojorski.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować skórkę, lekko łyżką 2/3 szklanki mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
3
Umieść 2/3 szklanki mąki i 3 łyżki cukru w robocie kuchennym; pulsuj 2 razy lub do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
4
Dodać masło; pulsować 6 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Z włączonym procesorem powoli wlewaj wodę z lodem przez rynnę spożywczą, przetwarzając tylko do momentu wymieszania (nie pozwól, aby ciasto utworzyło kulkę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Masło
Ciasto
5
Mocno docisnąć mieszaninę do dna 9 x 3-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
6
Piec w 400 przez 10 minut lub do lekko rumiane; ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
7
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Aby przygotować nadzienie, przecedzić twaróg przez sito wyłożone gazą przez 10 minut; wyrzucić płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Twarożek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sernik
Sito
9
Umieścić twarożek w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Twarożek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
10
Umieścić 2 szklanki cukru i twarogu w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Lekko łyżka 1/4 szklanki mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Dodaj 1/4 szklanki mąki, śmietana, i pozostałe składniki do mieszaniny ser śmietankowy; beat dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Kwaśna śmietana
Mąka Uniwersalna
12
Dodaj twarożek, mieszając, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Twarożek
13
Wlać mieszaninę do przygotowanej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
14
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 30 minut lub aż prawie zestaw. Wyłącz piekarnik. Sernik schłodzić w zamkniętym piekarniku 1 godz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
15
Wyjąć sernik z piekarnika; obrócić nożem zewnętrzną krawędź. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Piekarnik
16
Uwaga: sernik można również zrobić na patelni o wymiarach 10 x 2 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
17
Piec w 300 przez 1 godzinę i 30 minut lub aż prawie zestaw. Wyłącz piekarnik. Sernik schłodzić w zamkniętym piekarniku 30 minut.