Sernik mrożony z bananem i masłem orzechowym
Przepis mrożony banan i masło orzechowe sernik można zrobić w około 30 minut. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 658 kalorii, 22g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 2387 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz banany, garnek chrupiące masło orzechowe, herbatniki trawienne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak No Bake Frozen Peanut Butter Cheesecake {nutter butter crust}, Sernik Z Masłem Orzechowym Mrożony, oraz Frozen Peanut Butter Banana Pie.
Instrukcje
Kilka godzin wcześniej umieścić 2 banany w zamrażarce, aż Skórki staną się czarne, a następnie usunąć i rozmrozić. Zostaniesz z naprawdę miękkimi bananami. Obrać, następnie dobrze rozgnieść i odstawić.
Masło wymieszać z herbatnikami, a następnie wcisnąć do tortownicy o średnicy 22 cm. Ubij śmietanę, aż po prostu zachowa swój kształt. W osobnej misce ubić cukier, miękki ser i wanilię, aż do całkowitego połączenia. W innej misce, beat masło orzechowe poluzować.
Składamy masę serową na masło orzechowe, następnie dodajemy puree bananowe i delikatnie składamy śmietanę.
Rozłóż mieszankę na bazie biszkoptu i wygładź wierzch. Zamrażać przez kilka godzin lub najlepiej przez noc. Aby służyć, pozostaw ciasto w lodówce na 20 minut, a następnie uruchom nóż z boku i usuń boki puszki. Pozostały banan pokroić w plasterki i użyć do dekoracji sernika.