Sernik Malinowy Bezglutenowy
Ten przepis służy 24 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać cukier puder, jajko, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Bezglutenowe Bezmleczne Batony Cytrynowe, No Bake Chocolate Peanut Butter Cheesecake Bars (Bezglutenowy, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie), oraz Malinowy Sernik Swirl Brownies-niskowęglowodanowy i bezglutenowy.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno i boki 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania.
W dużej misce, miejsce ciasto mix.
Pokrój w maśle blenderem lub widelcem (lub przeciągając 2 noże stołowe przez mieszaninę w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina wygląda jak gruba okruchy. Rezerwa 1 szklanka mieszaniny okruchów; naciśnij pozostałe okruchy na dnie patelni.
W międzyczasie, w dużej misce, ubić serek, cukier granulowany, wanilia i jajko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Masę serową rozprowadzić równomiernie na częściowo upieczonej skórce. Łyżka dżemu malinowego równomiernie na mieszance twarogu.
Posypać reserved okruchy na górze.
Piec 35 do 40 minut dłużej lub do jasnego złotego koloru. Fajne około 30 minut. Przechowywać w lodówce do całkowitego ostygnięcia, około 2 godzin.
W małej misce wymieszać cukier puder i wystarczającą ilość wody do pożądanej konsystencji mżawka; mżawka na batonach. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.