Sernik kokosowo-czekoladowy
Kokosowo-czekoladowy sernik zajmuje od początku do końca około 30 minut. Za 98 centów za porcję otrzymasz deser na 8 osób. Jedna porcja zawiera 621 kalorii, 6 g białka i 53 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i kup brązowy cukier, masło, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 20%. Wynik ten jest raczej zły. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Ciasto z sernikiem kokosowym, Ciasto z sernikiem z kremem kokosowym i Sernik z czekoladą kokosową.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj kokos, masło i cynamon, jeśli chcesz. Naciśnij spód i boki natłuszczonego 9-calowego ciasta. talerz do ciasta. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do momentu, aż masa będzie twarda.
W dużej misce ubij serek śmietankowy, brązowy cukier, wanilię i sól, aż masa będzie gładka.
Dodaj czekoladę; Dobrze wymieszać. Dodać bitą śmietanę.
Wlać do skorupy. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to świetny wybór na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno zazwyczaj być słodsze niż potrawa, którą do niego łączysz. Barefoot Bubbly Extra Dry z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Barefoot Bubble Extra Dry]()
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.