Sernik Karmelowy Solony

Sernik Karmelowy Solony
Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 6G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.04 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką cukier, masło, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sernik Karmelowy Solony, Sernik Solony Karmelowy, oraz Sernik z pekanem i solonym karmelem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
2
W dużej misce, ubić Serek i cukier na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić jajka, po 1 na raz, a następnie ubić śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Wafli Czekoladowych16 Wafli Czekoladowych
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Wlać ciasto do sześciu 5-uncji ramekins lub kubki budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4
Ustaw ramekiny na małej patelni i ustaw patelnię na środku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
5
Dodaj tyle gorącej wody do patelni, aby dotrzeć do połowy boków ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
6
Pieczemy serniki przez 10 minut, aż do momentu, gdy zostaną ustawione na brzegach, ale w środku nadal będą dość jiggly. Wyłącz piekarnik i pozostaw serniki na 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
7
Przenieść ramekins do stojaka i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
W ciężkim średnim rondlu podgrzać syrop kukurydziany. Wymieszać cukier i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, bez zakłóceń, aż powstanie głęboki bursztynowy karmel, około 9 minut. Z ognia ostrożnie wymieszać masło długą drewnianą łyżką. Śmietanę wymieszać cienkim strumieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
9
Przenieść karmel do żaroodpornego dzbanka i ostudzić. Wymieszać 3/4 łyżeczki fleur de sel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
10
Wlać 1 1/2 łyżki karmelu na każdy sernik i zawirować, aby pokryć wierzchy. Jeśli karmel jest zbyt gęsty, ogrzej go w kuchence mikrofalowej w odstępach 10 sekund. Przechowywać w lodówce serniki do ostygnięcia, co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
11
Tuż przed podaniem posypać fleur de sel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn