Sernik Jubilerski
Sernik jubilerski wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 879 kalorii, 13g białka, oraz 64G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.81 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz czekoladę, okruchy ciasteczek gingersnap, śmietanę do bicia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Szynka Bufetowa Z Klejnotami, Jeweled Fruitcake, oraz Kuskus Z Klejnotami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć okruchy gingersnap i roztopione masło; dobrze wymieszać. Naciśnij mieszankę okruchów na dole i 1 "w górę boki 10" springform pan.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut.
Ochłoń. Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Na wolnym ogniu w rondlu zagotować śmietanę do ubijania.
Wyjąć z ognia i wlać czekoladę do dużej miski. Mieszaj mieszaninę gumową szpatułką, aż będzie gładka.
Beat twarogu z dużą prędkością miksera elektrycznego, aż kremowy.
Dodać cukier; dobrze ubić.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu. Złożyć w mieszaninie czekolady. Wymieszać wanilią.
Wlać ciasto do przygotowanej Skórki.
Piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę i 15 minut.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Usuń boki patelni. W razie potrzeby udekoruj sernik kandyzowaną żurawiną i pistacjowym Crunchem.