Sernik Jubilerski

Sernik Jubilerski
Sernik jubilerski wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 879 kalorii, 13g białka, oraz 64G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.81 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz czekoladę, okruchy ciasteczek gingersnap, śmietanę do bicia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Szynka Bufetowa Z Klejnotami, Jeweled Fruitcake, oraz Kuskus Z Klejnotami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć okruchy gingersnap i roztopione masło; dobrze wymieszać. Naciśnij mieszankę okruchów na dole i 1 "w górę boki 10" springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gingersnap OkruchyGingersnap Okruchy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Ochłoń. Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Na wolnym ogniu w rondlu zagotować śmietanę do ubijania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wyjąć z ognia i wlać czekoladę do dużej miski. Mieszaj mieszaninę gumową szpatułką, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Ochłoń.
7
Beat twarogu z dużą prędkością miksera elektrycznego, aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
8
Dodać cukier; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
9
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu. Złożyć w mieszaninie czekolady. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
JajkoJajko
10
Wlać ciasto do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
11
Piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę i 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
13
Usuń boki patelni. W razie potrzeby udekoruj sernik kandyzowaną żurawiną i pistacjowym Crunchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn