Sernik Jeżyn Kubki
Jeśli 51 centów za porcję spada w budżecie, kubki z sernikiem jeżyn mogą być super Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 86 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz skórkę z cytryny, ekstrakt z wanilii, konfitury z malin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Jeżyn Z Białą Czekoladą Z Sosem Jeżyn, Brzoskwinia-Jeżyna-Jogurt Owocowe Kubki, oraz Ciasto Z Sernikiem Jeżynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i kolejne 2 szczeble poniżej; rozgrzej do 163°. napełnij 9-na-13-calową patelnię do pieczenia 1-calową wodą. Wyłożyć 12-kubkową puszkę na muffinki z wkładkami do babeczek i mgiełką w sprayu do gotowania.
Wymieszać okruchy krakersów graham, 2 łyżki. cukier i 1 białko w misce do równomiernego zwilżenia. Łyżka 2 zaokrąglone łyżeczki do herbaty w każdej filiżance muffin. Naciśnij równomiernie, aby utworzyć twardą skórkę.
Piec na złoty i lekko nadmuchany, 5 do 8 minut.
Ostudzić na stojaku z drutu.
Za pomocą miksera elektrycznego na niskiej prędkości, ubić serek w misce, aż będzie gładki. W osobnej misce wymieszaj pozostałe 6 łyżek. cukier, mąkę i skórkę cytrynową; dodać do serka śmietankowego.
Wymieszać na niskiej prędkości, aż tylko połączone. Zeskrobać boki miski. Na średniej prędkości wymieszać jogurt, wanilię, całe jajko i pozostałe 2 białka, jedno po drugim, aż będą gładkie. Masę z serem śmietankowym podzielić na muffinki (około 1/4 szklanki na każdą).
Umieść patelnię na środkowym stojaku piekarnika.
Umieść patelnię wypełnioną wodą na stojaku poniżej.
Piec, aż serniki są lekko nadmuchane, 25 do 30 minut.
Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej w patelni na stojaku z drutu, a następnie przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Przed podaniem ułożyć każdy sernik z 2 do 4 jeżyn.
Wymieszaj pozostałe jagody, konfitury i 2 łyżki. woda w małej patelni; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jagody będą miękkie i sos zgęstnieje, 3 do 4 minut. Lekko schłodzić. Łyżka 1 Łyżka. szkliwo na jagodach.