Sernik jabłkowo-orzechowy Nickie jest Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 469 kalorii. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 55 minut. Mieszanka jabłek, ekstrakt waniliowy, serek śmietankowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Sernik jabłkowo-orzechowy Nickie, Sernik Jabłkowo-Orzechowy, oraz Sernik Jabłkowy Pekan.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Linia A 9x13 calowe naczynie do pieczenia z folią aluminiową, rozszerzając arkusze folii na stronie naczynia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby skorupa, wymieszać okruchy krakersów graham, masło, i 2 łyżki brązowego cukru razem w misce, aż równomiernie wymieszać. Naciśnij równomiernie na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Aby nadzienie, ubić serek śmietankowy, 1 szklanka brązowego cukru i wanilię razem w misce do mieszania, aż równomiernie wymieszane. Ubij w kwaśnej śmietanie. Na małej prędkości, dodać jajka, jeden po drugim, tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Ramię
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
4
Wlać mieszaninę na skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Aby zrobić polewę, umieść jabłka w misce i wymieszaj z 1/2 szklanki brązowego cukru, pekanów i cynamonu, aż do równomiernego wymieszania.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż środek jest prawie ustawiony, około 55 minut. Schłodzić i przechowywać w lodówce 4 godziny, lub na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Przed krojeniem odstawić sernik na 30 minut w temperaturze pokojowej, następnie podnieść z naczynia do pieczenia za pomocą wydłużonych arkuszy folii aluminiowej i umieścić na desce do krojenia lub talerzu do serwowania.