Sernik Firmowy
Sernik firmowy to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 513 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, ser śmietankowy, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik Firmowy, Tilapia dla firmy, oraz Kukurydza Firmowa.
Instrukcje
W misce połączyć mąkę, cukier, pekan i skórkę z cytryny, pokroić na maśle, aż będzie kruchy.
Połącz żółtko i wanilię; wymieszaj z mieszanką mąki. Naciśnij na dno nasmarowanego 10-calowego. springform pan.
Piec w temperaturze 400° przez 8-11 minut lub do momentu, gdy brzegi będą lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu.
Wypełnij 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia z 8 szklankami wody; miejsce na najniższym stojaku piekarnika. Zmniejszyć temperaturę do 325°.
W misce ubić serek śmietankowy, aż będzie gładki. Stopniowo ubić w cukrze.
Dodać mąkę, wanilię i sól.
Połącz jajka i żółtka; dodaj do mieszanki twarogu tylko do połączenia. Ubić w śmietanie tylko do połączenia.
Piec na półce Środkowej w temperaturze 325° przez 70-75 minut lub do momentu, gdy środek będzie prawie ustawiony (Góra sernika pęknie). Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować. Schłodzić o 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc.