Sernik dyniowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 470 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,18 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jaj, mascarpone, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies, oraz Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper.
Instrukcje
1
W średniej misce ubić 1 szklankę mąki uniwersalnej, sody oczyszczonej, 1/4 łyżeczki soli i cynamonu; odstawić.Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier i6 łyżki masła w średniej misce do lekkieai puszyste, o 3 protokół. Ubić w jajku, melasie i imbirze. Z mikserem na niskiej prędkości, stopniowo dodawać suche składniki, ubijając tylko do mieszania. Uformować ciasto na ciasto; spłaszczyć na dysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Soda Oczyszczona
Cynamon
Melasa
Masło
Imbir
Ciasto
Cukier
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Układać stojaki w górnej i dolnej części naczynia; rozgrzać do 177°. Linia 2 arkuszy do pieczenia z pergaminem. Miarka ciasta byrounded łyżki i podzielić międzypreparowane blachy do pieczenia, odstępy 2 " od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
3
Piec, obracając patelnie w połowie, aż ciasteczka będą głębokie złocisto-brązowe, ok. 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Niech ciasteczka ostygną na drucianym stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
5
Drobno zmielić ciasteczka w robocie kuchennym.Zmierz 1 3/4 szklanki okruchów na skórkę; zarezerwować pozostałe okruchy na inny use.DO AHEAD: można dokonać 1 miesiąc do przodu.Przechowywać okruchy szczelnie w zamrażarce. Zwróć temperaturę toroom przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
6
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia springformpan szczelnie folią. Folia maślana. Owinąć Na Zewnątrz patelni szczelnie folią (w celu utworzenia wodoszczelności podczas pieczenia), naciskając zmarszczki płaskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Piekarnik
Patelnia
7
Roztopić pozostałe 4 łyżki masła w małymsaucepan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
8
Wymieszać 1 3/4 szklanki gingersnapcrumbs, pozostały 1 łyżka mąki, 1/2 łyżeczki soli i brązowego cukru w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
9
Dodać roztopione masło i wymieszać mieszaninę dopołączyć. Naciśnij okruchy do dna przygotowanej patelni. Zamrozić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia
11
Piec dopochudzanie jest pachnące i ustawione, 20-25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Przenieść patelnię do stojaka z drutu i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Patelnia
1
Rozgrzej piekarnik do 149°. przecier, mascarpone, cukier, żółtka, 1 jajko i 1/2 łyżeczki soli w robocie kuchennym aż do momentu, kiedy będzie gotowy. Większość nadzienia z ricotty zeskrobać do dużej miski, pozostawiając około 1/2 szklanki nadzienia w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
żółtko Jaja
Ser Ricotta
Cukier
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
2
Dodaj pozostałe jajko, dynię, brązowy cukier, śmietanę, cynamon, imbir,gałkę muszkatołową, kardamon i pozostałą 1/4 łyżeczki soli do procesora; przecier do gładkiej.Zeskrobać nadzienie z dyni do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Kardamon
Cynamon
Dynia
Imbir
Gałka Muszkatołowa
Krem
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Nadzienie z ricotty zalać ostudzoną skórką. Spoonpumpkin napełnia się. Używając łyżki, łagodnierozwijać 2 nadzienia w 6-7 miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Ricotta
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Umieść patelnię tortową w dużej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Forma Na Ciasto
5
Dodaj wodę, aby dostać się do połowy boków cakepan. Patelnię szczelnie przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
6
Piec ciasto przez 1 godzinę. Ostrożnie otwórz folię, aby uwolnić parę. Ponownie zamknąć folię i kontynuować, otwierając folię, aby uwolnić parę CO15 minut, aż sernik zostanie ustawiony wokół krawędzi i lekko jiggles w Centrum, gdy popchnął, 45 minut–1 godzinę dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
7
Wyjmij patelnię z patelni do pieczenia.Ostrożnie rozpakuj zewnętrzną folię z patelni. Chillcake co najmniej 6 godzin. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Przykryć i schłodzić.Uruchom cienki nóż wokół wewnątrz patelni torelease ciasto.