Sernik Czekoladowy Pomarańczowy
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 456 kalorii, 8G białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia czekolady, serek, ekstrakt z pomarańczy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Pomarańczowy Z Polewą Pomarańczowo-Mandarynkową, Sernik Czekoladowo-Pomarańczowy, oraz Sernik Czekoladowo-Pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze trzy składniki; naciśnij na dole i 1-1/2 w górę boki nasmarowane 10-in. springform pan.
Piec w temperaturze 350° przez 10 minut; całkowicie ostudzić.
W dużej misce, ubić serek, cukier i śmietanę, aż będzie gładka.
Dodać jajka; ubić na małej prędkości tylko do połączenia. Wymieszać z czekoladą.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia
Piec w temperaturze 350° przez 1 do 1-1/4 godzin lub aż środek jest prawie ustawiony. Schłodzić do temperatury pokojowej, około 2 godzin.
Połączyć kwaśną śmietanę, cukier i ekstrakt; rozprowadzić na nadzieniu.
Piec w temperaturze 450° przez 5-7 minut lub do momentu ustawienia. Chill, uncovered, 1 godzina. Ułóż pomarańcze na serniku. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny. Przechowywać w lodówce resztki.