Sernik Czekoladowy
Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 55 minut. Mieszanka mąki, cukier puder, serek philadelphia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Mascarpone z białej czekolady z solonym karmelem i polewą czekoladową, California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, oraz Sernik Czekoladowo-Marmurkowy Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°, jeśli używasz srebrnej 9-calowej patelni springform (lub do300, jeśli używasz ciemnej nonstick 9-calowej patelni springform).
Wymieszać okruchy wafli i margarynę, aż dobrze się wymieszają. Mocno nacisnąć na dno patelni; odstawić na bok.
Beat twarogu w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodaj 1/2 szklanki kwaśnej śmietany, cukier granulowany, kakao w proszku, mąkę i wanilię; beat aż dobrze wymieszane.
Dodawać jajka, po jednym na raz, bijąc na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Piec 50 do 55 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż lub szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem krawędzi patelni. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Pozostałe 3/4 szklanki śmietany wymieszać z cukrem pudrem.
Podawać łyżeczką na serniku. Resztki sernika przechowywać w lodówce.