Panfish Chowder

Panfish Chowder
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i całe 30 przepisy do twojej kolekcji, Panfish Chowder może być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 302 kalorie, 20g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Za 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga ziemniaków, pieprzu, soku z cytryny i filetów z panfish. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest solidny. Crisp Cajun Panfish, Pat ' s Southern-smażona Panfish, oraz Zupa Kukurydziana są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W 3-qt. rondel, gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej Usuń boczek na ręczniki papierowe;odcedź, zachowując 2 łyżki stołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Gorących Ciasteczek, PodzielonychNa 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podsmaż cebulę i seler w zarezerwowanych kroplówkach do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wieprzowe Z Kością Lub Kotlety Schabowe)żeberka Wieprzowe Z Kością Lub Kotlety Schabowe)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj ziemniaki, wodę, marchew, pietruszkę, sok z cytryny i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić bez przykrycia, aż warzywa będą miękkie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Dodaj rybę i boczek; gotować na wolnym ogniu przez 5 minut lub tylko do płatków rybnych widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 8 Gorących Ciasteczek, PodzielonychNa 8 Gorących Ciasteczek, Podzielonych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Dodaj śmietanę i podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling

Chowder działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Riesling. Chowder może skorzystać z chrupiącej bieli, aby przeciąć bogaty, kremowy bulion-lub możesz pójść na całość lub wrócić do domu z bogatym, maślanym chardonnay. Kolekcja Sterling Heritage Napa Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Zrównoważony i złożony, Napa Valley Chardonnay składa owoce z kilku winnic w AVA, łącząc bujną, odważną dojrzałość Doliny Środkowej z bogactwem i głębią Carneros. Jasne, złote owoce otwierają nos, zaokrąglone nutami miodu, karmelu, przypraw do pieczenia i tostów. Odważne wejście cytryn i dojrzałego jabłka rozwija wagę i lepkość, gdy ewoluuje przez usta. Wkład beczki pozostawia wrażenie prawie słodkich migdałów na finiszu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn