Sernik Czekoladowy

Sernik Czekoladowy
Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 24g tłuszczu i w sumie 313 kalorii. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 90 centów za porcję. 13 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś bitą śmietanę, jajka, okruchy krakersów graham i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Sernik Czekoladowy, Sernik Czekoladowy, oraz Sernik Czekoladowy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść lekko natłuszczoną 9-calową. tortownica na podwójnej grubości folii o dużej wytrzymałości (około 18 cali. kwadrat). Bezpiecznie owinąć folię wokół patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Posyp okruchami dno i boki patelni; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
W dużej misce ubij serek śmietankowy, aż cukier będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą. Dodaj sok pomarańczowy i obierz. Odstawić 3/4 szklanki; wlać pozostałe nadzienie na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wymieszaj czekoladę z zarezerwowanym nadzieniem. Upuść łyżką na nadzienie; przeciąć ciasto nożem, aby zakręcić czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
Umieść tortownicę w dużej formie do pieczenia; dodaj 1 cal. gorącej wody do większej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Piec w temperaturze 350° przez 75-80 minut lub do momentu, gdy środek się ustawi, a góra stanie się matowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjmij tortownicę z łaźni wodnej. Ostudzić na ruszcie przez 10 minut. Ostrożnie przesuń nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić 1 godzinę dłużej. Wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
NóżNóż
9
W razie potrzeby podawaj z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn