Sernik Czekoladowy
Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 24g tłuszczu i w sumie 313 kalorii. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 90 centów za porcję. 13 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś bitą śmietanę, jajka, okruchy krakersów graham i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Sernik Czekoladowy, Sernik Czekoladowy, oraz Sernik Czekoladowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść lekko natłuszczoną 9-calową. tortownica na podwójnej grubości folii o dużej wytrzymałości (około 18 cali. kwadrat). Bezpiecznie owinąć folię wokół patelni.
Posyp okruchami dno i boki patelni; odstawić.
W dużej misce ubij serek śmietankowy, aż cukier będzie gładki.
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą. Dodaj sok pomarańczowy i obierz. Odstawić 3/4 szklanki; wlać pozostałe nadzienie na patelnię.
Wymieszaj czekoladę z zarezerwowanym nadzieniem. Upuść łyżką na nadzienie; przeciąć ciasto nożem, aby zakręcić czekoladą.
Umieść tortownicę w dużej formie do pieczenia; dodaj 1 cal. gorącej wody do większej patelni.
Piec w temperaturze 350° przez 75-80 minut lub do momentu, gdy środek się ustawi, a góra stanie się matowa.
Wyjmij tortownicę z łaźni wodnej. Ostudzić na ruszcie przez 10 minut. Ostrożnie przesuń nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić 1 godzinę dłużej. Wstaw do lodówki na noc.
W razie potrzeby podawaj z bitą śmietaną.