Sernik Czekoladowy
Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 7G tłuszczu i w sumie 151 kalorii. Za 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 11 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, białko jajka, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Czekoladowy, Sernik Czekoladowy, oraz Sernik Czekoladowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Wyłóż sitko czterema warstwami gazy lub jednym filtrem do kawy; umieść nad miską.
Umieść twarożek w sitku; przykryj i wstaw do lodówki na 1 godzinę.
Pokryj spód i boki 9-calowego. tortownica ze sprayem do gotowania; naciśnij okruchy ciastek na dno i 1 cal. na boki.
Umieść patelnię na podwójnej grubości wytrzymałej folii (około 18 cali. kwadrat). Bezpiecznie owinąć folię wokół patelni; odstawić.
Przenieś twarożek do robota kuchennego (wyrzuć płyn z miski); przykryj i przetwarzaj przez 2-3 minuty lub do uzyskania gładkości.
Dodaj serek śmietankowy, cukier i sól; przykryj i przetwarzaj na gładką masę.
Przełóż do dużej miski; dodaj wanilię, jajka i białko, aż będzie gładkie. Zarezerwuj 1 szklankę ciasta; wlej pozostałe ciasto na przygotowaną patelnię.
Połącz zarezerwowane ciasto z rozpuszczoną czekoladą; mieszaj, aż będzie gładkie. Upuść łyżkami na zwykłe ciasto; przeciąć nożem, aby wirować.
Umieść tortownicę w większej formie do pieczenia; dodaj 1 cal. wrzącej wody do większej patelni.
Piecz w temperaturze 350° przez 40 minut lub do momentu, gdy środek się ustawi, a góra stanie się matowa.
Wyjmij tortownicę z łaźni wodnej. Ostudzić na ruszcie przez 10 minut. Ostrożnie przesuń nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić 1 godzinę dłużej. Wstaw do lodówki na noc. Przechowuj resztki w lodówce.