Sernik Czekoladowy

Sernik Czekoladowy
Ten przepis służy 12. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Jeśli masz masło, serek śmietankowy, drobny cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Mascarpone z białej czekolady z solonym karmelem i polewą czekoladową, California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, oraz Sernik Czekoladowo-Marmurkowy Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby baza, przetwarzać okruchy krakersów graham, masło i kakao w proszku w maszynce, aż zrobi wilgotne, zbrylające się okruchy. Przełóż je do 9-calowej patelni sprężynowej. Naciśnij okruchy na dnie patelni, aby uzyskać równą podstawę i włóż do zamrażarki podczas napełniania. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść czajnik, aby się zagotować. Roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej lub podwójnym kotle i odstawić do ostygnięcia. Aby nadzienie, ubić serek śmietankowy, aby go zmiękczyć, a następnie dodać cukier i proszek budyniowy, ubijając ponownie, aby połączyć. Ubić całe jajka, następnie żółtka i śmietanę. Na koniec dodaj kakao rozpuszczone w gorącej wodzie i roztopioną czekoladę i wymieszaj, aby uzyskać gładkie ciasto. Wyjmij patelnię springform z zamrażarki i ułóż zewnętrzną część patelni dobrą warstwą folii, a następnie kolejną warstwą mocnej folii. To ochroni go przed łaźnią wodną. Na patelni do pieczenia ułożyć formę wiosenną i wlać nadzienie sernikowe do formy wiosennej. Napełnij patelnię przegotowaną wodą z czajnika, aby zbliżyć się do połowy patelni ciasta i piec w piekarniku od 50 minut do 1 godziny. Wierzch sernika powinien być ustawiony, ale pod spodem powinien się jeszcze chwieć. Obierz folię i folię i posadź sernik na patelni na stelażu, aby ostygł. Włożyć do lodówki, gdy nie jest już gorąca i pozostawić do Ustawienia, pokryte plastikiem, na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Puder BudyniowyPuder Budyniowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
2
Niech straci swój chłód przed odklejeniem sernika do podania. Aby zrobić glazurę, bardzo delikatnie roztopić posiekaną czekoladę, śmietanę i syrop kukurydziany. Gdy czekolada prawie się rozpuści, zdejmij ją z ognia i ubijaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Niech trochę ostygnie, a potem Jackson Pollock go na sernik. Użyj pozostałej glazury jako sosu towarzyszącego. Zdjęcia Gentl & Hyers
Składniki, których będziesz potrzebować
PollockPollock
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn