Pstrąg Cytrynowy Migdał
Cytrynowy pstrąg migdałowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 3687 kalorii, 318g białka, oraz 224g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $34.98 za porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, migdałów, pstrąga i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pstrąg Cytrynowy Migdał, Pstrąg Migdałowy, oraz Klasyczny Pstrąg Migdałowy.
Instrukcje
Pstrąga posypać solą i pieprzem.Filety rybne wsypać do mąki.
Na średnim ogniu rozgrzać oliwę z oliwek i masło.
Dodać filety rybne i gotować do jasnobrązowego z obu stron.
Zdjąć z patelni i przykryć, aby utrzymać ciepło.Odstawić patelnię do ogrzania i dodać 1 T masła.
Dodaj migdały i saute, a następnie dodać świeży sok z cytryny.
Podgrzać, a następnie posmarować filety rybne łyżką.
Podawać z dodatkowymi klinami cytrynowymi.