Ryba w folii
Ryba w folii to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 271 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól czosnkową, oliwę z oliwek, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Ryba w folii, Dorsz ryba Grillowana w folii, oraz Opakowania Foliowe Z Grilla-Ryby są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Ryby opłucz i osusz.
Filety natrzeć oliwą z oliwek, doprawić solą czosnkową i czarnym pieprzem.
Umieścić każdy filet na dużym arkuszu folii aluminiowej. Top z plasterkami jalapeno, i wycisnąć sok z końców cytryny nad rybą. Ułóż plasterki cytryny na filetach. Ostrożnie uszczelnij wszystkie krawędzie folii, tworząc zamknięte opakowania.
Umieścić opakowania na blasze do pieczenia.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut, w zależności od wielkości ryby. Ryba jest robiona, gdy łatwo płatki widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris