Za $1.01 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 12 porcji z 414 kalorii, 6G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, jajka, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sernik Czekoladowo-Migdałowy, Sernik Czekoladowo-Migdałowy, oraz Sernik Czekoladowo-Migdałowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj okruchy krakersów, 1/4 szklanki cukru, 2 łyżki kakao i masła. Naciśnij na dole 9-in. tortownica; chłód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Papier Ryżowy
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
W dużej misce ubij serek śmietankowy, śmietanę i pozostały cukier na gładką masę. Ubij 1 łyżeczkę ekstraktu i pozostałe kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
Papier Ryżowy
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Dodaj jajka; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Piec w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do momentu, gdy środek będzie prawie ustawiony. Ostudzić na ruszcie przez 10 minut. Ostrożnie przesuń nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić 1 godzinę dłużej. Wstaw do lodówki na noc.