Sernik Czekoladowo-Kokosowy
Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 421 kalorii, 8G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. 79 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać tak przepyszne nabiał darmowe oryginalne kulinarne mleko kokosowe, czekolada bezmleczna, ciasteczka kokosowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sernik kokosowo-czekoladowy, Sernik Czekoladowo-Kokosowy Migdałowy, oraz Sernik Kokosowo-Migdałowy Polewany Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać i nacisnąć 3/4 okruchów na dno formy sprężynowej, nacisnąć za pomocą DNA szklanki. Jeśli się przykleja, zanurz szklankę w cukrze. Pozostałą część pozostawić do posypania wierzchu sernika do dekoracji.Zmiksuj wszystkie składniki w robocie kuchennym lub blenderze, z wyjątkiem jaj. Gdy bardzo gładki spadek jaj, wymieszać tylko przez kilka sekund, aby włączyć.
Wlać do przygotowanej Skórki.
Posypać pozostałe okruchy wokół krawędzi do dekoracji.
Piec w nagrzanym piekarniku 325ºF przez około 50 minut.Ostudzić i przechowywać w lodówce na patelni, aż będzie gotowy do podania. Uruchom tył noża wokół krawędzi, aby poluzować z patelni.
Wszystkie składniki ubić w małym garnku z sosem, aż będą gładkie, z wyjątkiem posiekanej czekolady. Po wymieszaniu dodaj czekoladę do patelni. Na średnim ogniu gotuj wszystkie składniki razem, regularnie ubijając, aby zapobiec przywieraniu.Zmniejszyć mieszaninę pozwalając zagęścić przez 5 minut.Ostudzić i zalać schłodzonym sernikiem.To sprawia, że sporo i mogą być podawane na boku, jak również.