Sernik cytrynowy z skórką Gingersnap

Sernik cytrynowy z skórką Gingersnap
Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 546 kalorii, 8G białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać serek, sól, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sernik Cytrynowy Z Skórką Gingersnap, Sernik Cytrynowy Meyer Z Skórką Gingersnap, oraz Sernik cytrynowy z skórką Gingersnap dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. wymieszaj okruchy ciastek i masło w średniej misce, aż równomiernie nawilżą. Naciśnij mieszankę na dno patelni sernika o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem o bokach 3 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Piec ciasto do głębokiego złota, o 12 protokół. Całkowicie fajne. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Układaj 3 duże arkusze folii na powierzchni roboczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Umieść tę samą patelnię na środku. Zbierz folię ciasno wokół dna patelni i po bokach, aby była Wodoodporna.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić serek w dużej misce, aż będzie gładki i puszysty. Stopniowo ubijaj w cukrze, a następnie w soli. Ubić w jajkach, po 1 na raz. Ubij w śmietanie, startej skórce cytryny i soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać nadzienie do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieścić owinięte ciasto patelni w dużej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
4
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dojść do połowy boków patelni ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
5
Piec ciasto, aż nadzienie jest lekko nadmuchane i porusza się tylko nieznacznie, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty, o 1 godzinę 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Wyjmij patelnię z kąpieli wodnej; usuń folię. Fajne ciasto na patelni na stojaku 2 godziny. Chill uncovered until cold; przykryć i przechowywać schłodzone co najmniej 1 dzień i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Wytnij wokół boków patelni; ostrożnie poluzuj dno patelni z boków i popchnij dno patelni, aby uwolnić ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Ciasto (jeszcze na dnie patelni) ułożyć na półmisku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dekoruj liśćmi cytryny lub skrętkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
10
Test-porady kuchenne
11
Patelnia: musi mieć trzy cale wysokości, aby pomieścić całe nadzienie. Jeśli twoja 9-calowa patelnia sprężynowa jest tak wysoka, można ją użyć.Serek śmietankowy: aby uzyskać najlepsze wyniki, użyj marki Philadelphia.Skorupa: zmiel gingersnaps w procesorze lub umieść je w wytrzymałej plastikowej torbie i drobno zmiażdż je wałkiem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn