Sernik cytrynowy z skórką Gingersnap
Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 546 kalorii, 8G białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać serek, sól, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sernik Cytrynowy Z Skórką Gingersnap, Sernik Cytrynowy Meyer Z Skórką Gingersnap, oraz Sernik cytrynowy z skórką Gingersnap dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. wymieszaj okruchy ciastek i masło w średniej misce, aż równomiernie nawilżą. Naciśnij mieszankę na dno patelni sernika o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem o bokach 3 cali.
Piec ciasto do głębokiego złota, o 12 protokół. Całkowicie fajne. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Układaj 3 duże arkusze folii na powierzchni roboczej.
Umieść tę samą patelnię na środku. Zbierz folię ciasno wokół dna patelni i po bokach, aby była Wodoodporna.
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić serek w dużej misce, aż będzie gładki i puszysty. Stopniowo ubijaj w cukrze, a następnie w soli. Ubić w jajkach, po 1 na raz. Ubij w śmietanie, startej skórce cytryny i soku z cytryny.
Wlać nadzienie do patelni.
Umieścić owinięte ciasto patelni w dużej patelni do pieczenia.
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dojść do połowy boków patelni ciasta.
Piec ciasto, aż nadzienie jest lekko nadmuchane i porusza się tylko nieznacznie, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty, o 1 godzinę 25 minut.
Wyjmij patelnię z kąpieli wodnej; usuń folię. Fajne ciasto na patelni na stojaku 2 godziny. Chill uncovered until cold; przykryć i przechowywać schłodzone co najmniej 1 dzień i do 2 dni.
Wytnij wokół boków patelni; ostrożnie poluzuj dno patelni z boków i popchnij dno patelni, aby uwolnić ciasto.
Ciasto (jeszcze na dnie patelni) ułożyć na półmisku.
Dekoruj liśćmi cytryny lub skrętkami.
Patelnia: musi mieć trzy cale wysokości, aby pomieścić całe nadzienie. Jeśli twoja 9-calowa patelnia sprężynowa jest tak wysoka, można ją użyć.Serek śmietankowy: aby uzyskać najlepsze wyniki, użyj marki Philadelphia.Skorupa: zmiel gingersnaps w procesorze lub umieść je w wytrzymałej plastikowej torbie i drobno zmiażdż je wałkiem do ciasta.