Sernik Cytrynowy Budyniowy
Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mleka, serek philadelphia, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Deser Cytrynowy Sernik Pudding, Sernik Cytrynowy Ciasteczka Budyniowe, oraz Budyń z jeżyn, cytryny i Gingersnap dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Okruchy wafla wymieszać, 1 łyżka. cukier i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Ubić serek śmietankowy, pozostały cukier, mąkę i mleko mikserem do wymieszania.
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać. Zmiksować w suchych mieszankach budyniowych.
Dodać jajka, po 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania; zalać skórką.
Piec 1 godz. 5 min. do 1 godz. 15 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Sernik przechowywać w lodówce 4 godziny. Tymczasem przygotuj loki czekoladowe z białej czekolady. (Patrz wskazówka.)
Top sernik z chłodnym biczem i czekoladowymi loczkami tuż przed podaniem.